Returkartonglotteriet

Fra 2022 kan alle kartonger, uansett om de er enkle eller samlet i en kubbe, vinne opptil kr. 100.000. Fire ganger i året trekkes det ut én vinner av kr. 100.000, og 30 vinnere av kr. 10.000.

Returkartonglotteriet er mer enn bare melkekartong. Alle drikkekartonger kan være lodd i returkartonglotteriet, det vil si alle kartonger som har inneholdt mat, drikke eller såpe-refill, som har et belegg av plast eller metall på innsiden. Men har de inneholdt farlig avfall som spylervæske bør de kastes i restavfallet.
Skyll kartongen, press den flat og skriv navn og telefonnummer til den du vil skal vinne, gjerne med vannfast tusj, før du sorterer den sammen med annen papp og papir.

 

Hvert år har returkartonglotteriet 124 vinnere, og vinnersjansen er lik uansett hvor du bor. Hvem vet, kanskje er det i år at fløtekartongen fra bursdagsfeiringen får deg til å rope “hurra” en gang til?

 

Grønt Punkt Norge er ansvarlig for returkartonglotteriet! (Og sørger for at drikke- og emballasjekartong i Norge blir samlet inn og gjenvunnet til nye papirprodukter).

Publisert

Zoom inn for a se henting steder
loading...